Fogfehérítés gyakori kérdések

fogfehérítés gyakori kérdések

Gyakran ismételt:

Természetesen teljes mértékben biztonságosak. Termékeink mögött több éves tapasztalattal rendelkező gyártó áll, kiváló szakértelemmel. A legtöbb Európai országban is megtalálhatóak fogfehérítőink. Megfelel az EU szabályainak és rendelkezik regisztrált CPNP dokumentummal. 

Ez függhet a fogak elszíneződésétől, egészségétől, de általánosan már az első alkalom után is szemmel látható az eredmény. Garantáljuk a fehér fogakat, így biztosíthatunk arról, hogy a 15. alkalom után jelentősen fehérebb fogaid lesznek!

Azt javasoljuk, hogy ameddig a készlet tart a használati utasításnak megfelelően. Amennyiben szeretné továbbiakban is alkalmazni, rendelhet utántöltő szettet, így nem kell újból megvásárolnia a készüléket.

A különbség más fogfehérítők között, hogy termékeink már több éve a legtöbb Európai országban is megtalálható, így ezzel bizonyítottan a legjobb fogfehérítő termékek közt szerepel.

Naponta egyszer ajánlott használni. A használati utasításban bővebb információt talál, mivel termékenként eltérhet a használati idő és az alkalmazás. Azt javasoljuk, hogy vacsora után, lefekvés előtt használja.

Termékeink teljesen biztonságosak így nem okoznak fájdalmat vagy érzékenységet fogaira! A fogak érzékenysége általában csak az erősen koncentrált peroxid zseléknél tapasztalható. Legfeljebb a gél mentolosságát fogod érezni, köszönhetően a készítményben lévő borsmentaolajnak, amely kellemes, friss ízt biztosít. 

Termékeink kevesebb, mint 0,1% hidrogén-peroxidot bocsátanak ki, az EU kozmetikai irányelvének megfelelően.

Géleink legfontosabb fehérítő összetevője a nátrium-perkarbonát, egy környezetbarát vegyszer, amely nyállal érintkezve oxigénre, vízre és természetes szódabikarbónára bomlik. Nagyon hatékony, gyengéd és biztonságos.

18 éven aluliaknak, várandós és szoptató anyukáknak, fogszabályzót viselőknek és fogászati problémákkal rendelkezőknek nem ajánlott!

Szeretjük a boldog arcokat, ezért ha nem vagy teljesen elégedett új mosolyoddal, visszaadjuk a pénzedet. Ahhoz, hogy jogosult legyen a visszatérítésre, feltétlenül készítsen tiszta képeket fogairól a készlet minden használata előtt. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk képeit használt fogfehérítő készletének képével együtt a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Ha mindez megvan, megkezdjük a visszatérítési folyamatot.

Szállítási információk

Amennyiben délelőtt folyamán adja le a rendelését, azt igyekszünk aznap feladni, így általánosan 2-3 munkanap.

Magyarország területén INGYENES szállítási lehetőséget biztosítunk!

Külföldi szállítással kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@feherebbfogak.hu-n.

Fizetni utánvételesen, átutalással és online fizetéssel lehetséges.

További kérdések

Javasoljuk, hogy minden terméket hűvös, száraz helyen tároljon.

A fogfehérítés nem okoz fehér foltokat. Ha fehér foltokat észlel a fogakon a fogfehérítés után, az azt jelenti, hogy a foltok már a kezelés előtt jelen voltak a fogakon. Mivel a fehérítőszer tisztítja és fehéríti a fogak felületét, láthatóbbá teszi a fehér foltokat, így az állapot észrevehetőbbé válik. Szóval honnan származnak ezek a fehér foltok? Ez a zománc hibája, amelyet a kalcium elégtelen mennyisége okoz. De ne aggódjon, a fehér foltok átmenetiek és nem károsak. Néhány nap múlva a fehér foltok elhalványulnak, és többé nem lesznek észrevehetők.

Géljeinket az FDA által bejegyzett, ISO és GMP* tanúsítvánnyal rendelkező egyesült államokbeli laboratóriumban gyártják kiváló minőségű összetevők felhasználásával. * FDA: US Food and Drug Administration / ISO 9001:2015 és ISO 22716: 2007 / GMP: Good Manufacturing Practices

Garancia

Garantált fehérség

Biztonság

Biztonságos és fájdalommentes

Költséghatékony

Pénztárca barát

Hatékony

Már 1 alkalom után fehérebb fogak